Instrucțiuni de folosire

Daca nu ai aplicat nici un sticker până acum, urmărește pașii după video, sau după instrucțiunile de mai jos:

Atenție: În cazul în care nu urmați instrucțiunile și nu parcurgeți toți pașii, pereții Dvs. se pot deteriora!

 

 

Stickerul tău este compus din 3 straturi:

               1. Folia de transfer
               2. Autocolantul
               3. Hârtia albă, detașabilă

 

Vei avea nevoie de:
 
- o lavetă uscată, curată
- bandă adezivă din hârtie
- o foarfecă sau un cutter
- un instrument de aplicare (card bancar sau orice obiect asemănător)

 

 

1. Curăță praful și impuritățile depuse pe perete cu o lavetă uscată. Dacă pereții sunt proaspăt zugrăviți, așteaptă minim 2 săptămâni înainte de a aplica stickerul, pentru o uscare completă.

 

 

 

 

 

 

2. Așază autocolantul pe o suprafață netedă, cum ar fi o masă. Freacă-l puțin cu instrumentul de aplicare, pentru eliminarea bulelor între folia de transfer și autocolantul. Apasă mai tare la colțuri sau în locuri unde autocolantul nu este bine lipit de stratul de transfer.

 

 

 

 

 

 

3. Poziționează stickerul pe porțiunea aleasă și fixează colțurile cu bandă adezivă.

 
 
 
 
 
 
 
4. Lipește o bucată de bandă adezivă pe verticală prin mijlocul stickerului apoi îndepărtează banda de pe colțurile unei laturi.
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Desfă încet folia de transfer de pe hârtia albă având grijă că autocolantul să nu se dezlipească de aceasta. Taie cu foarfeca sau cutterul hârtia albă eliberată.
 
 
 
 
 
 
 
6. Aplică stickerul pe perete netezindu-l cu palma dinspre mijloc spre extremități având grija ca să nu rămână riduri sau bule de aer.
 
 
 
 
 
 
 
 
7. Netezește încă o data cu cardul (sau un obiect asemănător) pentru a elimina toate bulele de aer și a asigura aderența maximă intre sticker și perete.
 
 
 
 
 
 
 
 
8. Îndepărtează banda adezivă și hârtia albă rămasă, apoi netezește cu palma autocolantul eliberat. Evită formarea bulelor și ridurilor.
 
 
 
 
 
 
 
 
9. Asigură aderența maximă folosind din nou cardul.
 
 
 
 
 
 
 
 
10. Îndepărtează folia de transfer trăgându-l dintr-un colț spre cel opus în diagonală având grijă că toate componentele stickerului să rămână pe perete. Dacă totuși rămâne vreo parte pe folie lipește-l din nou folosind cardul.
 
 
 
 
 
 
 
11. Șterge stickerul aplicat, cu o lavetă curată, pentru a elimina eventualele bule rămase. Dacă totuși rămân bule împunge-le cu un ac subțire, apoi șterge din nou.
 
 
 
 
 
 
 

ATENȚIE: În cazul în care pereții dvs. nu au fost zugrăviții în mod corespunzător, folia de transfer poate deteriora peretele. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daunele produse!

Nu ne asumăm nincio răspundere pentru daunele cauzate de lipirea incorectă a stickerelor.

Toți cei care achiziționează produse de pe site-ul nostru și le aplică pe perete, o vor face pe propria răspundere, din acest motiv nu primim plângeri ulterioare de nici o natură.

 
 

 

Stickere.Net

PRETURILE CONTIN TVA
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC

Contact

0799/753-833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook