Stickere Decorative

Design-ul interior are un rol foarte important, dacă dorim să ne exprimăm personalitatea proprie. Unii preferă culori modeste, alții preferă culori extreme, sunt oameni, care preferă o casă cu un design modern, iar pe partea cealaltă sunt cei care doresc un ambient mai liniștit. Decorațiunea interioară are mii de varietăți, totuși uneori este greu să alegem una, care chiar se potrivește în locuința noastră. Putem să ne jucam cu o culoare sau alta, mai nou putem să ridicăm oriunde chiar și pereți, și la urmă ne dăm seama: ceva totuși lipsește...

E greu să găsim o soluție ușoară, eficientă, și nu în ultimul rând ieftină. Un designer de interior ne poate lămuri cu multe sfaturi, cum ar veni tapetul sau pictura pe perete. Tapetul are numeroase avantaje: acoperă greșeli mici ale zugravului, se curăță ușor și putem crea un ambient plăcut fără eforturi mari.

Din păcate tapetul nu este o soluție ieftină și dacă nu avem competența potrivită de a-l lipi, riscăm prea mult. Pictura pe perete este foarte expresivă și trendy, dar în acelasi timp și foarte scumpă, iar când zugrăvim din nou, putem să ne luăm rămas bun de la ea.

     Noi te ajutăm să produci o atmosferă plăcută în orice casă! Stickere decorative – o soluție simplă, ieftină și decorativă. Ca aspect, stickerele arătă exact la fel ca și cum ar fi pictate pe perete, dar aplicarea lor este mult mai simplă.  Autocolantele se lipesc ușor pe pereți cu ajutorul unui instrument special. La noi găsești o gamă largă de stickere de perete, în diferite mărimi și culori. Dacă cauți un element decorativ pentru living sau pentru dormitor, te invităm să arunci o privire pe portfoliul nostru de stickere. Printre produsele noastre vei găsi modele unice, care se potrivesc în orice locuință. Poți alege chiar și camera unde dorești să-l lipești, sau dacă ai tu o idee, ne poți trimite o poză, iar noi îți fabricăm un sticker personalizat. Pachetele de stickere de perete includ și un ghid cu instrucțiuni, ca să le lipești fără probleme, iar aici găsești și un video.

Ce îți oferim?

LIVRARE GRATUITĂ prin CURIERAT RAPID peste 199 RON

*în funcție de complexitatea comenzii

Stickere decorative - Stickere.net decorativ - autocolante decorative - autocolante de perete - wall sticker - stickere de perete - tablouri decorative - stickere pereti - stickere copii - stickere auto - stickere macbook - stickere laptop

Stickere.Net

PRETURILE CONTIN TVA
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC

Contact

0799/753-833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook