Bruce Willis

Aplicarea durează doar 5 min! Video:

40,46 RON

Cod produs:
ST1212

Fără recenzii
Spune-ţi opinia

Opţiuni disponibile


Descriere

Bruce Willis, imaginea unui actor extrem de talentat pentru casa Dumneavoastra. Walter Bruce Willis, nascut pe 19 martie, 1955 este un actor, producator de filme si muzician, care a aparut pe ecranele televizoarelor in anul 1980.

 

Este un talent innascut, de aceea joca roluri comice, dar si dramatice si este un excelent actor cand vine vorba despre filmele de actiune. Este renumit pe seria de filme Die Hard, dar mai exista cateva filme de exceptie cum ar fi Armagedon, The Fifth Element sau Sin City. Pentru incredibilele sale roluri in care a jucat, el a fost premiat cu Emmy de doua ori, cu premiul Golden Globe.

 

Recomandam aplicarea acestui sticker in living-ul casei asezat deasupra televizorului, sticker-ul achizitionat intr-o culoare deschisa, cum ar fi galben sau rosu. Este un ideal sticker pentru camera dedicata vizionarii filmelor, sau poate fi un mini tablou pentru fani catorva filme ale lui Bruce Willis. Comandati acest sticker si imaginea unui talent al lumii cinematografului va putea fi vazut in casa Dumneavoastra.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun


Continuare
Recomandări pentru tine

Stickere.Net

PRETURILE CONTIN TVA
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC

Contact

0799/753-833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook