casino malaysia
mega888
Arborele vietii - ★ Stickere Decorative ★ Tabouri Canvas ★ Home and Deco - Stickere.Net ®

Arborele vietii

Aplicarea durează doar 5 min! Video:

38,66 RON

Cod produs:
ST0047

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

    Arborele vietii simbolizeaza nasterea si viata traita din plin. In cultura mai multor popoare, arborele vietii are o mare importanta si in mitologie, credinta sau religie. Un copac taiat semnifica moartea vietii, uciderea iubirii sau ditrugerea sperantei. Sticker-ul decorativ nu contine materiale toxice si se poate lipi pe orice suprafata mare, neteda, goala. Dimensiunea si culorile pot fi alese. Arborele vietii aduce in spatiul interior vitalitate, energie.

   Culorile pot exprima foarte multe lucruri, mai ales, daca vorbim de viata, de sentimente. Copacul verde, plin de fructe si de frunze, prevesteste dezvoltarea personalitatii, afectiunii, dragostei, fericirii si deplinei sanatati, daca este situat intr-o gradina. Verdele este si simbolul relaxarii, ne ajuta in meditatie. Pentru a scapa de stres si pentru calmarea organismului, solutia poate fi culoarea albastra.  Violetul este o culoare regala - asociata in general cu lux, creativitate, spiritualitatea si tot ceea ce este sofisticat. 

!!!!ATENTIE!!!

Dimensiunile afisate sunt calculate doar pentru copacul cu frunze. Restul elementelor (pasari, fluturi) se vor aplica separat!

La dimensiunile de  150L X 142Î, 175L x 166Î si 200L x 190Î, stickerul va fi compus din mai multe bucăți.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook