Aplicarea durează doar 5 min! Video:

41,65 RON

Cod produs:
ST0993

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

O masinuta mica dar foarte folositoare pentru casa Dumneavoastra. Cu siguranta masina Mini este una dintre cele mai populare autovehicule din lumea intreaga. Formele acesteia capteaza privirile tuturor, fiind o masina micuta dar simpatica. Poate fi considerata ca si o emblema al Marei Britanie, aceasta masina fiind construita in aceasta tara.

Masina Mini a fost produsa pentru prima data in anul 1959 si pana in anul 2000, iar modelul mai modern, asa cum ilustraza si sticker-ul nostru este o productie al anilor 2006. In 1999 a fost votata ca cea mai recunoscuta masina al secolului XX.

Recomandam folosirea unei culori deschise cum ar fi galben sau verde, imprimat pe un perete inchis, atasat pe peretele living-ului sau al dormitorului. Totodata folosirea culorilor inchise cu siguranta va arata foarte bine, acest sticker imprimat pe un fond alb. Este o masina feminina, de aceea este ideal folosirea culorilor care reprezinta acest gen, fiind un mic cadou pe peretele femeilor. Comandati acest sticker si masinuta Britanica va parca in casa Dumneavoastra.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook