Aplicarea durează doar 5 min! Video:

32,13 RON

Cod produs:
ST0064

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

   Practic, modern, inovativ si rebel – stickerul cu motiv de masina ne ajuta sa retraim lumea anilor 1900. Sport si eleganta pentru camerele barbatilor entuziasmati si excitati de lumea vehicolelor, pentru cei care lucreaza in domeniu, cei care au un hobby sau un sport tehnic iubit. A venit momentul de reinnoire, acest motivul simbolizand orice lucru masculin, emana incredere si indemnicie.

    Decoratiunea este foarte atragatoare pentru portiunele de perete goale si netede. Se poate folosi acasa, la birou, arata foarte bine si in sali de prezentatii, de meeting sau saloane auto. In cazul in care motivul masinii pe un autocolant se aplica, este important sa se  aleaga o culoare mai inchisa, mai ales pentru spatiile mobilate in stil modern, minimalist sau antic.

    Acest sticker, care este usor de lipit sau dezlipit, are sarcina de reinprospatare, si este mai ieftin, decat un set de tapeturi. Motivul sugereaza cunoastere libertatii si eleganta dorită de fiecare persoana, dar mai ales pentru barbati. Este important de mentionat faptul ca, indiferent de stilul spatiului, lumea masinilor va deschide portile spre noutate, arta, design si maturitate. 

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook