Aplicarea durează doar 5 min! Video:

53,55 RON

Cod produs:
ST1018

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

Lumea muzicii heavy-metal pentru casa Dumneavoastra. Una dintre cele mai renumite trupe rock Metallica, este o trupa formata in Los Angeles, Statele Unite ale Americii in anul 1981.

 

Una dintre marile succese ale trupei este faptul ca au reusit sa vanda peste 100 de milioane de albume. Trupa este formata din mai multi membri Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett, Robert Trujillo, Cliff Burton, Dave Mustaine, Jason Newsted si Ron McGovney. In 5 ani, la 3 ani de la scoaterea primului album, Metallica a evoluat din formatie de garaj in formatie de stadion. Recomandam acest sticker pentru fanii muzicii rock, imprimat pe peretele living-ului, deasupra unei surse de muzica cum ar fi un sistem audio sau calculator, sticker-ul achizitionat intr-o culoare inchisa cum ar fi negru sau rosu. Totodata arata foarte bine in localuri cu specific rock sau care au in prim plan muzica.

 

Este un cadou ideal iubitorilor de muzica, de aceea comandati acest sticker si muzica rock va rasuna din casa Dumneavoastra.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook