Aplicarea durează doar 5 min! Video:

45,22 RON

Cod produs:
ST1008

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

Cantaret, poet, compiztor sunt cateva calitati pe care le avea solistul legendarei trupe rock The Doors, Jim Morrison. Nascut pe 8 decembrie 1943, a fost un pasionat al filozofiei si al literaturii, versurile pe care le-a compus au fost cantate in cadrul trupei, care s-a format in anul 1965.

Jim Morrison a devenit o legenda inca in timpul vietii. Mai mult, el a fost sortit sa devina o legenda si un erou al generatiei sale. Moartea sa, survenita la numai 27 de ani, ramane pana azi un mister si o alta dovada ca Morrison este unul dintre cei mai talentati artisti care au simtit atingerea vietii atat de repede.

Recomandam acest sticker tuturor persoanelor iubitori ai muzici anilor 70’, imprimat pe peretele living-ului, sticker-ul achizitionat intr-o culoare inchisa de preferabil nergru. Totodata arata foarte bine in localuri cu specific rock, Jim Morrison fiind un talent innascut al muzicii de acest gen. Prin comandarea acestui sticker veti putea crea un mic tablou cu unul dintrei cei mai mari cantereti din toate timpurile.

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook