Aplicarea durează doar 5 min! Video:

44,03 RON

Cod produs:
ST1211

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

Lumea filmelor de actiune si comedie in casa Dumneavoastra. Serial Beverly Hills Cop a fost o mare senzatie a cinematografului, primul film fiind lansat in anul 1984, continand o serie de elemente comice, dar si scene de actiune.  In rolul principal este actorul, regizorul, scriitorul si cantaretul Eddie Murphy. El este titrat pe locul doi in topul celor mai bine platiti actori din Statele Unite ale Americii. Pentru rolul jucat in 48 Hrs, Beverly Hills Cop series, Trading Places, Eddie Murphy a fost premiat cu Globul de Aur.

La inceputul carierei Eddie a fost un comediant recunoscut la nivel mondial, cele mai recunoscute prezente ale sale fiind Saturday Night Live si Delirious. In toate filmele in care apare, el joaca un rol comic, de aceea recomandam acest sticker pentru persoanele care iubesc acest gen de filme.

Arata foarte bine imprimat pe peretele living-ului casei, sticker-ul folosit intr-o culoare inchisa cum ar fi negru sau albastru imprimat pe un fond alb. Cu siguranta imaginea lui Eddy Murphy va crea o buna dispozitie in casa Dumneavoastra.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook