Aplicarea durează doar 5 min! Video:

39,27 RON

Cod produs:
ST1269

Opţiuni disponibileAdaugă

Descriere

Domnisoarele si doamnele sunt persoanele care sunt pasionate de decorarea locuintei. O solutie ideala pentru acest lucru sunt autocolantele, care se lipesc foarte usor pe orice suprafata neteda, fara a folosi adeziv, si este la un pret foarte avantajos.

Practic pentru bani marunti puteti sa faceti o schimbare majora in locuinta Dumneavoastra, cu acest sticker care reprezinta noua domnisoare imbracate in mai multe stiluri vestimentare.

Care doamna sau domnisoara nu iubeste moda? Pentru aceste doamne noi oferim acest sticker care prezinta feminitatea imbinata cu moda. Se poate aplica in orice parte a locuintei, in contrast cu orice culoare posibila, sigur aceste desene vor iesi in evidenta. Ideal este chiar si in camera unei adolescente si pentru ca se poate comanda in mai multe marimi, puteti aplica chiar si in spatii mai mici sau pe usa camerei.

Daca doriti o imagine care sa va readuca aminte mereu de una dinte cele mai mari pasiuni a femeii, moda, acest sticker este cea mai buna alegere.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook