Aplicarea durează doar 5 min! Video:

39,27 RON

Cod produs:
ST1120

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

Bob Marley este numit si regele muzicii reggae. El a fost un artist complet, un compozitor, un cantaret si un chitarist excelent, fiind cunoscut in toata lumea. Bob Marley este cel care a facut renumita muzica jamaicana, transformand-o intr-un fenomen global.

Muzica lui a influentat decisiv generatii de artisti din toate culturile lumii. Una dintre cele mai influente personalitati muzicale din zilele noastre, Rihanna, a declarat de nenumarate ori ca muzica lui Bob Marley a reprezentat mereu o sursa de inspiratie. Dar ea nu a fost singura care considera acest lucru.

Mii de artisti sustin acelasi lucru incercand sa se apropie de acest stil de muzica.Totodata, exista mii de fani in toata lumea care iubesc muzica lui. Daca si tu te numeri printre ei, poti sa-ti decorezi camera de zi, camera de copii sau de tineret, sau chiar biroul.

Daca iubiti muzica lui, sigur o sa va faca placere sa-l vedeti si pe perete, motiv pentr-u care va sugeram sa va decorati partea din camera care este importanta pentru dumneavoastra. Imprimat pe un perete deschis la culoare, sticker-ul lasa in urma sa o senzatie placuta, simbolizand astfel nu doar persoana amintita ci si muzica lui, care nu moare niciodata.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook