Despre stickere fosforescente

Inainte de cumparare, va rugam sa cititi cu atentie informatiile tehnice a stickerelor fosforescente!

Pagina oficiala Oracal ORALUX® 9300 Luminescent Cast: http://www.orafol.com/gp/europe/en/products/printing-materials-product-details/items/oralux-9300-luminescent-cast

Garantia pe stickerul fosforescent este valabila doar daca este o problema de fabricare sau daca s-a dovedit ca v-am trimis material defect.

Reclamatia este acceptata doar INAINTEA aplicarii a stickerului! In cazul in care ati primit un produs defect, avem nevoie de acesta in starea in care v-am trimis acesta! Nu acceptam produse zgariate, murdarite, lovite sau folosite!

In cazul in care stickerul fosforescent nu lumineaza, va rugam sa va asigurati ca acesta a primit lumina suficienta. Desi in cursul zilei stickerul fosforescent primeste lumina, acesta lumineaza in continuu doar ca nu observam. Daca nu mai lumineaza dupa ce s-a intunecat, atunci probabil are nevoie de o sursa de lumina sa se incarce. In cazul acesta va rugam sa aprindeti lumina in camera si asteptati cel putin 10 minute. Dupa acesta cand stingeti lumina, stickerul va lumina.

Pe link-ul de mai sus veti gasi toate informatiile tehnice.

 

 

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook