Steve Jobs

Aplicarea durează doar 5 min! Video:

32,13 RON

Cod produs:
ST1150

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

Un om intelept mereu va recunoaste un om nerod, pentru ca nerod a fost fiecare-n viata lui, in schimb un nerod nu va recunoaste niciodata un intelept, caci nu a fost niciodata intelept. Intelepciunea este una dintre cele mai mari calitati pe care le poate dobandii un om pe parcursul vietii, iar aceasta se acumuleaza in timp.

Trecere timpului este cel mai bun instrument pe care omul il detine pentru a putea fi intelept, deoarece pe parcursul vietii este pus la incercari din care mereu are de invatat, astfel in fiecare zi are ocazia sa fie mai intelept. Sticker-ul reprezinta infatisarea perfecta al unui om intelept.

Expresia fetei este una calda dar in acelasi timp serioasa, faptul ca poarta ochelari ne duce cu gandul la un om care citeste mult, iar intelepciunea dobandita prin trecerea timpului este reprezentata de faptul ca domnul din imagine are barba si pare batran. Acest sticker este potrivit in birouri, bilioteci sau intr-o camera de studiu dar si intr-o camera obisnuita deoarece expresivitaea chipului aduce inspiratie in ocare din locurile enumerate.

Sticker-ul este usor de aplicat, nu necesita folosirea unei substante de lipit, nu este toxic si este accesibil din punct de vedere financiar. 

Steve Jobs RIP - nascut 24 februarie 1955 - decedat. 5 octombrie 2011.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook