Jimi Hendrix

Aplicarea durează doar 5 min! Video:

35,70 RON

Cod produs:
ST1010

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

James Marshall "Jimi" Hendrix, un nume care nu necesita multa introducere. Nascut pe 27 noiembrie 1942, este unul dintre cei mai mari artisti ai muzicii hard-rock. Chitarist cu o tehnica de neintrecut, Jimi este considerat unul cei mai cunoscuti chitaristi rock din lume. Acest stil a fost model de urmat pentru chitaristi noii generatii. In anul 2003 renumita revista “Rolling Stones” la desemnat ca fiind „Cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor”.

 

Multa lume il considera un zeu al muzicii, dar si un nebun, deoarece dupa ce publicul l-a privit pe Peter Townsend, chitaristul trupe The Who, distrugandu-si chitara pe scena, ridicand astfel miza spectacolului, Jimi a incheiat dand foc chitarei sale. Recomandam acest sticker in culori inchise, cum ar fi negru sau rosu, imprimat pe un fond alb, pe peretele living-ului casei.

 

Este un cadou ideal pentru iubitorii muzicii rock, Jimi fiind poate cel mai renumit dintre acestia. Arata foarte bine in localuri si puburi unde muzica lui Jimi este auzita si in ziua de azi.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook