Albert Einstein - cel mai renumit fizician

Aplicarea durează doar 5 min! Video:

44,03 RON

Cod produs:
ST1223

Opţiuni disponibile


Adaugă

Descriere

Cel mai renumit om de stiinta pentru casa Dumneavoastra. Albert Einstein este un fizician german, nascut pe 1896, care a emigrat in Statele Unite ale Americii in 1933 unde a devenit profesor universitar la Berlin si Princeton. In anul 1922 a primit Premiul Nobel pentru Fizica, el fiind autorul teoriei Relativitatii.

 

Cotributiile sale in lumea fizicii a avut un efect imens, fiind autorul unei noi teorii a gravitatiei. Alte contributii ale sale includ cosmologia relativista, teoria capilaritati, probleme clasice ale mecanicii statistice cu aplicatii in mecanica cuantica, iar de-a lungul carieri el a publicat peste 300 de lucrari cu caracter stiintific in peste 150 de domenii. Recomandam imprimarea acestui sticker langa biblioteca proprie sau langa o sursa de informatie, folosit intr-o culoare inchisa, cum ar fi negru sau gri, pe un fond alb.

 

Arata foarte bine imprimat pe peretele living-ului, astfel accentuand implicarea dumneavoastra in dezvoltarea stiintifica. Comandati acest sticker si aduceti un strop de stiinta in casa dumneavoastra.

Recomandări pentru tine

Stickere.Net

Stickere.Net - Stickere Decorative de perete.
PRETURILE CONTIN TVA
Despre noi:
FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL
CUI - RO30523710
NRC - J05/1296/2012
ANPC
Viziteaza magazinul Stickere.net pe ShopMania

Contact

0799753833
info[@]stickere.net
personalizate[@]stickere.net

Facebook